Wij hebben de natuurlijke sterkmakers die je weerstand verhogen!

Wij hebben de natuurlijke sterkmakers die je weerstand verhogen!
Manon
16-3-2020
0 Reacties
weerstand

Purasana is gezond leven, gezond worden en gezond blijven, ook in tijden waar weerstand en immuniteit het zwaar te verduren krijgen. Virussen nemen misschien wel de bovenhand, maar wij hebben de natuurlijke sterkmakers die je weerstand verhogen en je lichaam op een gezonde manier beschermen! Gezond blijven in tijden van virussen doe je met Purasana, want hoe sterker je weerstand, hoe kleiner de kans dat bacteriën en virussen je te pakken krijgen en je daadwerkelijk ook ziek maken.

Zo zorg je voor een betere weerstand en geef je virussen geen kans:

  • Neem 3 x daags 30 druppels Echinacea Forte om de weerstand te verhogen en infecties te bestrijden. Om zo ook de duur van verkoudheden en griep in te korten of symptomen te verminderen.

  • Reken daarnaast ook op de natuurlijke kracht van aromatherapie en zuiver de omgevingslucht met pepermunt, eucalyptus of citroen.

  • Integreer zoveel mogelijk groenten en fruit. Hierbij zijn de Purasana superfoods en supergreens effectieve voedingsbronnen die heel wat antioxidanten bevatten en een waardevolle ondersteuning zijn in de opbouw van weerstand.

  • Was je handen en desinfecteer met handgel. Tip: maak je eigen handgel in 1-2-3 met Aloë vera gel, Ravintsara en pure alcohol.

weerstand

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Lees ook

Kurkuma: een boost voor je weerstand en goed voor je lichaam!

Met z’n veelheid aan positieve eigenschappen, is Kurkuma niet alleen een sterke weerstandsbooster, maar ook een effectieve ondersteuning voor de spijsvertering, spieren en gewrichten.

Lees meer Lees meer

Zelfgemaakte desinfecterende handgel

In tijden waar virussen proberen de bovenhand te krijgen, geven we ze geen schijn van kans met de zelfgemaakte desinfecterende handgel van Purasana!

Lees meer Lees meer

Aloe Vera Power: New organic Beauty range

Geniet van de pure kracht van de natuur en geef je huid, haar en innerlijke zelf een natuurlijke vitamineboost met de aloë vera producten van Purasana!

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Wij hebben de natuurlijke sterkmakers die je weerstand verhogen!"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties