• Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen retourneren
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Enkelvoudige extracten en oliën

17 van 17 artikelen

Enkelvoudige extracten en oliën zijn het beste uit de natuur: actieve extracten afkomstig van planten en de zee zoals krill olie, paardenmelk of spirulina. De handige capsule zorgt ervoor dat je de belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt op een eenvoudige manier. Daarnaast zijn er ook gestandaardiseerde extracten en oliën, deze bevatten een combinatie van actieve extracaten uit planten en de zee.

Filteren

Waarom enkelvoudige extracten en oliën

Net als de enkelvoudige plantenpoeders, zijn de enkelvoudige extracten en oliën van Purasana ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk voedingssupplement. De extracten en oliën zijn 100% natuurlijk en de meeste capsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Wat zijn enkelvoudige extracten en oliën

Enkelvoudige extracten en oliën worden gemaakt uit het beste van de natuur zoals de actieve extracten uit planten en de zee. Deze complete samenstelling zorgt ervoor dat je verschillende voedingsstoffen binnenkrijgt die 100% natuurlijk zijn. Het voordeel van de enkelvoudige extracten en oliën is dat de belangrijkste actieve bestanddelen zijn samengevoegd in een kleine capsule. Houd je niet van spirulina, chlorella of cranberries? Dan heeft vind je deze ook in het enkelvoudige extracten en oliën assortiment van Purasana in capsulevorm.

Wat is paardenmelk

Purasana Paardenmelk is een zeer populair product. Paardenmelk bevat veel vitaminen en mineralen en heeft een laag vetgehalte. Qua samenstelling lijkt paardenmelk veel op moedermelk. Het is een 100% natuurproduct dat biologisch geteeld is. Deze waardevolle voedingsbron is geschikt voor vegetariërs.