Purasana contact
Purasana contact

Over Purasana

Ons verhaal

Ons verhaal begint anno 1977, in een natuurwinkel in Komen. Biovita heet de shop, en hij wordt uitgebaat door Raf De Jonckheere. Raf is gebeten door natuurlijke en biologische producten en bouwt Biovita uit tot een bloeiende zaak. In de jaren negentig gaat hij met Biovita ook als groothandel producten verdelen, en de verhuis naar een groter pand in Ieper is een feit.

Rafs passie voor natuurlijke producten en zijn neus voor foodtrends leiden ons bedrijf naar de volgende grote stap. We lanceren ons eigen merk: Purasana. Onze eerste producten - biologische plantenpoeders – verschijnen op de markt in 2010 en nemen meteen een vliegende start. Het groeiende assortiment Purasana-producten kent zo’n succes, dat we in 2014 alweer op zoek moeten naar een groter pand. Zo belandden we in Gullegem, de plek waar we vandaag met 17 bedienden en 2 freelancers werken aan de uitbouw van ons mooie merk. De mensen van sociale werkplaats Sowepo helpen ons met de productie vanuit hun vestiging in Poperinge of bij ons ter plaatse.

Onze missie

Purasana ontstond vanuit Rafs persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Nog steeds is hij voortdurend op zoek naar producten die onze gezondheid en ons welzijn op een natuurlijke manier verbeteren. We produceren ze in eigen beheer of in samenwerking met professionele labo’s en andere partners. Daarnaast zijn we de officiële verdeler van een selectie bio- en natuurlijke producten die onze visie op voeding, gezondheid en welzijn onderschrijven. Ons doel: goede, veilige en doeltreffende producten maken die mensen mooier, gezonder én energieker maken.