Purasana logo

Retourneren

Binnen welk termijn mag ik mijn bestelling retourneren?

Wil je een product terugsturen? Geef dan binnen 30 dagen aan dat je je bestelling terugstuurt. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling gratis terug te sturen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Voor Nederland

Plaats hiervoor het product (ongeopend) terug in de doos, samen met de brief die bij het pakket is meegestuurd. Zo kunnen wij achterhalen wie het pakket heeft teruggestuurd. Vergeet niet om je eigen adres op de doos onleesbaar te maken en stuur het pakket naar:

Antwoordnummer 1672
2000 VCHAARLEM

Het pakket kun je gratis afgeven bij het postkantoor.

Voor België

Om je pakket te kunnen retourneren heb je een retourlabel nodig. Dit label kun je aanvragen via de klantenservice door te mailen naar klantenservice@purasana.com of door te bellen naar +32 280 856 25. Je ontvangt het label binnen één werkdag per e-mail. Print het label uit en plak het op je pakket. Je kunt je pakket dan binnen 30 dagen kosteloos afgeven bij het postkantoor.

Je mag ook een herroepingsformulier invullen en terugsturen. Dit is echter niet verplicht.

Hoe snel heb ik het geld terug na retourneren?

Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terugstorten op je rekening.

Hoe weet ik wanneer jullie mijn retour hebben ontvangen?

Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging per e-mail.

Geopende producten kunnen wij niet terugnemen

Vanuit gezondheidsbescherming is het voor ons niet mogelijk om geopende voeding en voedingssupplementen terug te nemen. We bieden je dan een vervangend product of een tegoed aan in onze webshop.