Tevreden boeren

Transparante afspraken, eerlijke prijzen
Met onze boeren in Zuid-Amerika, Azië en Afrika maken we transparante afspraken. En uiteraard betalen we hen een eerlijke prijs. Zo is het duidelijk wat we van hen verwachten en wat daartegenover staat.

Want hoe blijer de boeren, hoe beter hun producten. Kwaliteit, duurzaamheid en eerlijke handel gaan zo hand in hand. Kortom: tevreden boeren, happy klanten. En daar worden wij dan weer gelukkig van.


Tevreden boeren

Pea protein powder
Biologisch

Zonder chemicaliën of pesticiden
De meeste Purasana-producten zijn drager van het Europese biolabel. Ze bestaan dus uit ingrediënten afkomstig van biologische landbouw en bevatten geen pesticiden of chemicaliën. Het EU biolabel garandeert bovendien dat ook de verwerking, productie en verkoop volgens strenge regels gebeurt.

De onafhankelijke controleorganisatie TÜV Nord Integra voert daarop geregeld controles uit. Je mag er dus zeker van zijn dat je Purasana-producten écht gezond zijn.


Puur natuur

Geen kunstmatige additieven
Alle Purasana-producten zijn volledig plantaardig en puur en natuurlijk. Ze bevatten geen kunstmatige smaakmakers, bewaarmiddelen of andere niet-plantaardige stoffen. Onze ingrediënten zijn bovendien afkomstig van biologisch geteelde vruchten en gewassen en werden niet genetisch gemanipuleerd of behandeld met ioniserende stralen.

Purasana is puur natuur!


Tevreden boeren

Pea protein powder
Hoge kwaliteit

Eigenhandig geselecteerd en gecontroleerd
De grondstoffen voor onze producten selecteren we zelf. Dat mag je heel letterlijk nemen: we bezoeken zelf plantages in het buitenland om te kijken, te proeven en te ruiken. Niet omdat dat past in ons marketingverhaal, wél omdat het betere producten oplevert. Alleen de beste grondstoffen worden namelijk verwerkt.

Bovendien gaan we geregeld ter plaatse om te controleren of ze blijven voldoen aan onze kwaliteitseisen.


Gezond en blij

100 procent natuurlijk en gezond
De Purasana-producten zijn 100 procent natuurlijk én in veel gevallen ook gluten-, lactose- en sojavrij. Dankzij hun plantaardige oorsprong passen ze bovendien perfect in een vegetarisch of veganistisch dieet.

Ook als je kiest voor een gezonde levensstijl, vormen ze de ideale aanvulling op je voedingspatroon. De positieve impact op je uitstraling en de energieboost krijg je er zomaar bovenop!


Tevreden boeren