• Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen retourneren
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Vegan proteïne poeder mix

6 van 6 artikelen

Purasana vegan proteïne poeder mix zijn biologische eiwitpoeders gemaakt op basis van twee of meer planten zoals hennep, erwt, rijst, pompoen of soja. Welk soort biologische vegan poeder mix is het meest geschikt voor jou? Wij geven meer informatie onder het assortimentsoverzicht.

Filteren

Zonnebloem, hennep en pompoen

Deze proteïnen hebben een gemiddeld proteïnegehalte en zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten, kinderen, studenten en rawfoodies. Ideaal om te mengen met bloem in brood en gebak. Ze zijn uiteraard ook geschikt voor iedereen die zijn eiwitgehalte wenst te verhogen.

Erwt en rijst

Uitermate geschikt bij herstel, gebrek aan eetlust, sporters, ouderen, behoud van spiermassa, drukbezette mensen maar ook voor iedereen die zijn eiwitgehalte wil verhogen.

Erwt, rijst, zonnebloem, pompoen en hennep

Deze vijf eiwitbronnen bevatten een grote diversiteit aan essentiële vitaminen, mineralen, vetzuren, vezels en aminozuren. Het is een uitstekende plantaardige mix voor veganisten, vegetariërs, mensen met allergieën, sporters en atleten. Ideaal om spierafbraak tegen te gaan maar ook om mobiliteit te behouden bij het ouder worden. Deze mixen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar eiwitinname wil verhogen.

Op zoek naar een proteïne poeder op basis van één plant? Kies dan voor Purasana vegan proteïne poeder.

Op zoek naar uitgebreide informatie over plantaardige eiwitten? Lees er dan alles over op ons blog.