Pakkett

Detox Pakket - Level 1

Detox Pakket - Level 1
  • Bevordert gezonde spijsvertering
  • Meer energie
  • Heeft een zuiverende werking
  • Boordevol vitaminen, mineralen en fytonutriënten
Tijdelijk niet leverbaar

Beschrijving

Start to detox!
Dit pakket is geschikt voor iedereen, en vooral voor degenen die voor het eerst een kuur willen volgen om de effecten van detox zacht maar doeltreffend te ontdekken.

Producten:
- Green Smoothie: De Green Smoothie Shake bevat een combinatie van chlorella, spirulina en tarwegras. Zo krijg je met slechts 1 eetlepel de kracht van deze 3 superfoods binnen en dat heeft een zuiverend effect.
- 6x Kombucha: Kombucha is een gefermenteerde thee, een oud drankje dat al duizenden jaren gebruikt wordt. De voordelen die het vaakst aan kombucha worden toegeschreven zijn een verbeterde spijsvertering, meer energie en een heldere geest.

Hoe te gebruiken tijdens jouw week:
1 kombucha per dag
5 g Green Smoothie met plantaardige rijst- of sojadrank of yoghurt. Mixen en klaar.

Meer informatie met onze gids: HIER

Vergelijkbare producten

Detox Pakket - Level 2
15% Korting
Detox Pakket - Level 2
Vanaf € 25,42
Bekijk product
Detox Bundel
5% Korting
Detox Bundel
Vanaf € 37,90
Bekijk product
Detox en Slimming Pakket - Total detox + Slimming mix
20% Korting
Detox en Slimming Pakket - Total detox + Slimming mix
Vanaf € 28,84
Bekijk product
Energy Power - Set 1
15% Korting
Energy Power - Set 1
Vanaf € 21,21
Bekijk product
Immunity Boost - Set 1
10% Korting
Immunity Boost - Set 1
Vanaf € 15,25
Bekijk product

Kwaliteit

Green Smoothie
De voedingsstoffen in de superfood smoothies van Purasana zijn zorgvuldig uitgekozen. De ingrediënten zijn pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten en groenten. Ze zijn onverhit (raw) en zitten van nature boordevol vitaminen, mineralen en fytonutriënten.

De superfood smoothies bevatten een combinatie van verschillende superfoods. Zo kun je gemakkelijk een smoothie maken zonder dat je eerst alle ingrediënten hoeft te kopen.

Kombucha
Purasana kombucha is een groene thee, gefermenteerd met behulp van een "scoby" (Symbiotic Culture Of friendly Bacteria and Yeasts). De suiker dient als voeding voor deze "scoby".

Elke echte kombucha is gemaakt op basis van thee, water en suiker. Het merendeel van de suiker wordt tijdens het gistingsproces gebruikt door de bacteriën voor de kombucha gebotteld wordt, dus in de uiteindelijke drank zit amper nog suiker.

Samenstelling

Green Smoothie
Ingrediënten
Gerstegras*, tarwegras*, spirulina*, chlorella*), glutenvrije mix van mais*, rijst* en gierst*; baobab*, lucuma*, dadels*, citroen*, psyllium*, lijnzaad*, gedeeltelijk gehydrogeneerde guarpitmeel* (Sunfiber).
*Biologische teelt

Voedingswaarde per 10 gram
125 KJ / 30,5 kcal, vetten 0,1 g waarvan verzadigde vetzuren 0,02 g / Koolhydraten 4,7 g waarvan suikers 1,5 g / vezels 2,9 g / eiwitten 1,3 g / zout 0,02 g

Kombucha
Ingrediënten
Biologische ongepasteuriseerde, koolzuurhoudende en levende drank uit zorgvuldige gisting.
Ingrediënten: infusie van groene thee* (gefilterd water + thee), rietsuiker* (verwerkt tijdens gisting), komboechaculturen (bacteriën en gisten).

Gebruik
Niet schudden, bij voorkeur koel drinken, bezinksel is normaal.
Net als andere ontgiftende producten is kombucha niet geschikt voor gebruik door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Faq

Veelgestelde vragen
Kombucha is een geweldige drank, die geschikt is voor elk moment van de dag. Open het flesje, schenk de kombucha in uw glas en laat een paar seconden 'rusten'. Als hij te veel koolzuur bevat, laat u de komboecha even walsen in uw glas. De sprankelende en gezonde kombucha is klaar om voor u te zorgen.

Vaak samen gekocht

Yerba Maté poeder
20% Korting
Yerba Maté poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 7,96
Bekijk product
Slimming Mix 2.0
Slimming Mix 2.0
Vanaf € 18,45
Bekijk product
Sport Mix 2.0
Sport Mix 2.0
2,3 sterren
(3)
Vanaf € 15,70
Bekijk product
Gember poeder
Gember poeder
Vanaf € 11,25
Bekijk product
Bergamot olie 10ml
Bergamot olie 10ml
Vanaf € 9,90
Bekijk product
Hulled Hemp raw seeds
Hulled Hemp raw seeds
5 sterren
(3)
Vanaf € 8,65
Bekijk product

Beoordelingen Detox Pakket - Level 1

Laat een beoordeling achter

Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. We controleren een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice. Ook zij staan graag voor je klaar!

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Dit product heeft nog geen beoordelingen