Purafit winactie
Purafit winactie

‘Set your goal & stay in shape’ met de ‘limited edition’ Shape & Control.

Actief blijven is de afgelopen maanden erg ingewikkeld geworden. Bij Purasana willen we je aanmoedigen om in vorm te blijven, calorieën kwijt te raken en je actieve levensstijl terug op te bouwen.

Profiteer van ons tijdelijk aanbod Shape & Control want bij elke aankoop van een Shape & Control product krijg je een gratis Purasana-weerstandsband en een work-out programma! Met dit exclusieve pakket wil Purasana jou ondersteunen om je sportieve doelstellingen te bereiken. * En dat is nog niet alles… Wij hebben enkele fantastische prijzen om uit de delen. Vul jouw unieke code die je op de verpakking terugvindt in op onze website en maak kans!

* Promotie geldig tot 30 augustus 2020

Winactie

Bij elke aankoop van een Shape & Control maak je kans op een van de 3 prijzen! Je hebt tot 30 augustus de tijd om deel te nemen.

Deelnemen is heel eenvoudig! Koop een of meerdere actieproducten Shape & Control. Elk product heeft een unieke code. Surf naar deze pagina en vul het onderstaande formulier in. Je kan maximaal 3 unieke codes toevoegen. Je winstkans verhoogt naar mate je meer codes toevoegt, maar let op: per e-mail kun je maximaal 3 wincodes invullen.

Wincode 1:
Wincode 2:
Wincode 3:

Laat je e-mail adres achter als je kans wil maken op 1 van de vele prijzen!

E-mail:

We respecteren je privacy en we zullen je geen spam sturen. Lees hier ons privacy statement voor meer informatie.

Na afloop van deze wedstrijd sturen we elke deelnemer een e-mail om je te laten weten of je gewonnen hebt of niet.

Personal coach

Coaching-sessie met een personal coach

Wat is er beter dan een personal coach, enkel en alleen voor jou? Bepaal samen je doelstellingen en krijg professioneel advies.

Aantal winnaar (s): 1

1 jaar Shape & Control!

1 jaar Shape & Control!

De beste resultaten haal je op langere termijn. Daarom maak je kans op 1 jaar gratis Shape & Control. Het enige wat jij moet doen is jouw favoriete smaak kiezen.

Aantal winnaar (s): 2

Een Purasana-suprise box

Een Purasana-suprise box

Deze Purasana suprise-box bevat heel wat producten die de gezonde & actieve levensstijl ondersteunen.

Aantal winnaar (s): 10

Shape & Control voordelen

Kies voor een actieve levensstijl met plantaardige eiwitten die perfect aansluiten bij uw individuele wensen! Met Shape & Control heb je op elk moment van de dag een gezond drankje binnen handbereik.

Onze producten zijn 100% plantaardig en kunnen gedurende een lange periode gebruikt worden zonder negatieve bijwerkingen. Er zijn geen kunstmatige ingrediënten toegevoegd, het is licht verteerbaar en je voelt je niet opgeblazen. Shape & Control is te gebruiken in combinatie met een gezond dieet en een actieve levensstijl. Dankzij Shape & Control heb je een betere controle over jouw gewicht en het draagt bij aan het opbouwen en herstel van de spieren.

Maak snel en eenvoudig jouw shake klaar, voor thuis of onderweg. Voeg jouw favoriete superfoods zoals cacaokernen, chiazaden of açaibessen toe voor de ‘finishing touch’.

Follow us @purasana_official

Shape & Control - Vanille
Shape & Control - Vanille
4,7 sterren
(3)
Vanaf € 24,75
Bekijk product
Shape & Control - Chocolade
Shape & Control - Chocolade
4,5 sterren
(2)
Vanaf € 24,75
Bekijk product
Shape & Control - Aardbeien & Framboos
Shape & Control - Aardbeien & Framboos
4,7 sterren
(3)
Vanaf € 24,75
Bekijk product