Terug naar overzicht

Winter wellness: boost je weerstand

Winter wellness: boost je weerstand
IsobelB
16-11-2023
0 Reacties
winter weerstand

De herfst en winter zijn van die maanden waarin je snel moe en ziek wordt. Kan het ook anders met een gebrek aan licht, regen en kou, en slecht onderhouden verwarmingssystemen? In de periode van november tot februari is het dus essentieel om goed voor jezelf te zorgen en je weerstand een extra boost te geven.

Naast gezonde voeding en voldoende beweging (ja, ook als het weer tegenvalt), kunnen winter supplementen een waardevolle aanvulling zijn om je lichaam te ondersteunen. We delen enkele supplementen die helpen om deze donkere periode goed door te komen!

Uncariapol Plus: ontdek de geneeskracht van cat’s claw

Uncariapol Plus is een supplement op basis van gedroogde cat's claw (uncaria) en shiitake-paddenstoel, beide bekend om hun immuunversterkende eigenschappen. Deze formule bevat ook zink, selenium, en vitamine C, die samenwerken om je weerstand te ondersteunen. Vitamine C heeft bovendien de toegevoegde voordelen van het verminderen van vermoeidheid. Een perfecte aanvulling voor een gezonde start van de winter.

Uncariapol plus
Uncariapol plus
5 sterren
(1)
Vanaf € 22,90
Bekijk product

Ferropol: verminder wintermoeheid met een ijzersupplement

Ferropol biedt een unieke combinatie van ijzer uit spinazie, koninginnenbrij, zwarte bes, en rode biet. Dit supplement is niet alleen goed voor de aanmaak van rode bloedcellen en hemoglobine, maar helpt ook vermoeidheid te verminderen. De toegevoegde vitamine C verbetert de opname van ijzer, terwijl koper zorgt voor een efficiënt transport naar de weefsels. Een complete formule om je weerstand een krachtige boost te geven.

Ferropol
Ferropol
Vanaf € 23,40
Bekijk product

Winterpol Protect: weerstand en welzijn in een capsule

Winterpol Protect combineert natuurlijke ingrediënten als echinacea, ginseng en shiitake om je weerstand te versterken en vermoeidheid te verminderen. Met toegevoegde propolis, tijm, en eucalyptus om de luchtwegen te verzachten, biedt dit supplement een algehele ondersteuning tijdens de koude wintermaanden. Voel je goed in je lichaam, zelfs op de donkerste dagen.

Winterpol Protect
Winterpol Protect
Vanaf € 25,50
Bekijk product

Echinacea Forte: plantenextract tegen winterse ongemakken

Echinacea Forte is een krachtige tinctuur op basis van echinacea, bekend om zijn weerstandsondersteunende eigenschappen. Met toegevoegde planten zoals zwarte els, zwarte populier, en zwarte bes, helpt dit supplement ontstekingen in de luchtwegen te verminderen. Een natuurlijke manier om jezelf te beschermen tegen winterse ongemakken!

Echinacea Forte 50ml
Echinacea Forte 50ml
4,3 sterren
(3)
Vanaf € 9,75
Bekijk product

In deze winterperiode is het van groot belang om goed voor jezelf te zorgen. Met de juiste winter supplementen zoals Uncariapol Plus, Ferropol, Winterpol Protect, en Echinacea Forte, geef je je lichaam de ondersteuning die het verdient. Vergeet niet dat wellness begint bij zelfzorg!

Lees ook

5 verschillen tussen grassappoeders en graspoeders

5 verschillen tussen grassappoeders en graspoeders

Graspoeders en grassappoeders zoals tarwe en gerst bieden waardevolle gezondheidsvoordelen bieden, maar verschillen significant in verwerking, voedingswaarde en gebruik. Ontdek welke vorm jij nodig hebt!

Lees meer Lees meer
2 Rode Liefdessmoothies

2 Rode Liefdessmoothies

Liefde gaat door de maag - het is een cliché. Maar met een fruitige smoothie met rode superfoods doe jij jezelf en je lief echt wel plezier. Met toegankelijke ingrediënten!

Lees meer Lees meer
Huisgemaakte Superfrietjes in de Oven

Huisgemaakte Superfrietjes in de Oven

Wat is er beter dan verse frietjes op het menu? Op je ze nu bereidt met gewone of zoete aardappelen, klaargemaakt in kokosolie smaken ze extra knapperig!

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties