Door 100% duurzame grondstoffen en ingrediënten te gebruiken, speelt Purasana in op de toenemende aandacht voor natuurlijke, biologische en veganistische producten. Kom meer te weten over onze bedrijfsvisie en waarden.

Tevreden boeren

Duurzame landbouw

Biologisch gecertificeerde producten

Hoge kwaliteit

Hoe het allemaal begon

De roots van Purasana liggen in Komen, waar Raf De Jonckheere in 1977 een natuurwinkel opende (Biovita). Een jaar later startte hij zijn eenmansbusiness op. Het bedrijf bleef groeien en trok in 1999 naar Ieper. Rafs passie voor biologische en kwaliteitsvolle producten én zijn neus voor de nieuwste foodtrends zorgden er in 2010 voor dat hij klaar was voor zijn volgende ambitieuze stap. Het eigen merk Purasana was geboren. De eerste producten die op de markt verschenen, waren de biologische plantenpoeders.

Purasana mission statement

Raf De Jonckheere creëerde het merk Purasana vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Zijn doel: kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten ontwikkelen, produceren en commercialiseren. Dat gebeurt zowel in eigen beheer als in samenwerking met professionele partners en labo’s. Met de Purasana-producten wil hij mensen gezonder en energieker maken. Kortom: het algemeen welzijn verbeteren. Daarom richt Purasana zich niet enkel op de health- en foodmarkt, maar ook op andere sectoren zoals sport, wellness, home en beauty.

Onze certificeringen

Purasana’s zeer verfijnde formuleringen, pure ingrediënten en allergeenvrije producten, gecertificeerd door gekwalificeerde instanties, geven gezondheidsvoordelen voor iedereen.