Close up of natural products in a hand
Close up of natural products in a hand
Close up of natural products in a hand

Welkom bij Purasana

values of Purasana
values of Purasana

ONS UNIEK VERHAAL

Hoe het allemaal begon

De roots van Purasana liggen in Komen, waar Raf De Jonckheere in 1977 een natuurwinkel opende (Biovita). Een jaar later startte hij zijn eenmansbusiness op. Het bedrijf bleef groeien en trok in 1999 naar Ieper. Rafs passie voor biologische en kwaliteitsvolle producten én zijn neus voor de nieuwste foodtrends zorgden er in 2010 voor dat hij klaar was voor zijn volgende ambitieuze stap. Het eigen merk Purasana was geboren. De eerste producten die op de markt verschenen, waren de biologische plantenpoeders.

Purasana mission statement

Raf De Jonckheere creëerde het merk Purasana vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Zijn doel: kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten ontwikkelen, produceren en commercialiseren. Dat gebeurt zowel in eigen beheer als in samenwerking met professionele partners en labo’s. Met de Purasana-producten wil hij mensen gezonder en energieker maken. Kortom: het algemeen welzijn verbeteren. Daarom richt Purasana zich niet enkel op de health- en foodmarkt, maar ook op andere sectoren zoals sport, wellness, home en beauty.

History
History

PURASANA IS NIET ALLEEN EEN MERK, HET IS EEN MANIER VAN LEVEN

Gezond leven voor iedereen

Door 100% duurzame grondstoffen en ingrediënten te gebruiken, speelt Purasana in op de toenemende aandacht voor natuurlijke, biologische en veganistische producten. Het bedrijf draagt kwaliteit, onderzoek en persoonlijke service hoog in het vaandel. Dit is hoe Purasana zijn positie als belangrijke speler in de gezondheidsindustrie dagelijks versterkt. Als Belgisch gezondheids- en lifestyle-merk brengt Purasana zijn filosofie over gezonde voeding op het wereldwijde toneel, met aandacht voor de planeet, nu en in de toekomst.

Ons engagement

We motiveren en stimuleren gezonde eetgewoontes voor levenslange verbeteringen en gezonde eetpatronen. We doen dit door de meest eenvoudige en effectieve voedingsrijke producten te voorzien. Purasana’s zeer verfijnde formuleringen, pure ingrediënten en allergeenvrije producten, gecertificeerd door gekwalificeerde instanties, geven gezondheidsvoordelen voor iedereen.
Download onze certificeringen

certifications
certifications

EEN UITGEBREID ASSORTIMENT

Purasana producten voor iedereen!

We verbinden ons ertoe om kwaliteitsproducten te introduceren die ondersteunen bij de individuele gezondheidsbehoeften van elke consument.

Hoogwaardige en innovatieve producten

Purasana biedt een assortiment van meer dan 275 hoogwaardige, voedzame, groene en zero waste producten aan - van biologische snacks en veganistische shakes tot kokosproducten, voedingssupplementen en lifestyle-attributen - die perfect passen bij de levensstijl van gezonde en bewuste consumenten die altijd op zoek zijn naar innovatieve, trendsettende en duurzame oplossingen. Van ontbijt tot bedtijd en alles daartussenin, Purasana maakt uw leven gezonder, groener en schoner.

Purasana products
Purasana products