• Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen retourneren
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Super Fruit

9 van 9 artikelen

Gedroogde bessen behouden hun gezonde en actieve voedingsstoffen omdat ze grotendeels intact blijven tijdens het drogen. Hun intense kleur duidt onder meer op de aanwezigheid van bioactieve stoffen. Ze zitten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Je kunt ze zo uit de hand eten of mengen met muesli, yoghurt, salades of smoothies. Geschikt als gezond tussendoortje.

Filteren

Alle producten onder de categorie super fruit, is fruit dat is gevriesdroogd.

Wat is vriesdrogen?

Vriesdrogen is een manier om voedingsmiddelen zoals fruit te conserveren. Zoals de naam al zegt, wordt het vocht uit het fruit onttrokken onder koude temperaturen. Het fruit blijft dus bevroren tijdens dit proces. Dit heeft als resultaat dat het fruit langer houdbaar blijft en de voedingstoffen en smaak niet verloren gaan. Het fruit blijft zo 100% natuurlijk, want conserveringsmiddelen zijn hierbij niet meer nodig.

Waarom gevriesdroogd fruit eten?

Zeker tijdens warme temperaturen is gevriesdroogd fruit ideaal om te eten. Het bevat weinig calorieën en is handig om als tussendoortje te eten. Het proces van vriesdrogen zorgt ervoor dat het fruit langer houdbaar is in tegenstelling tot vers fruit. Gevriesdroogd fruit bevat net zoveel vitaminen en mineralen als vers fruit. In de handige zakjes van Purasana kun je het fruit overal mee naar toe nemen.

Kleine kinderen eten het gevriesdroogd fruit als tussendoortje. Ben je op zoek naar een gezonde snack voor jezelf of je kinderen? Probeer dan eens Purasana strawberries, Goji bessen, zwarte bessen of de blauwe bessen. Ook handig om te gebruiken bij desserts voor het versieren van bijvoorbeeld taarten of te mixen door de yoghurt.