Terug naar overzicht

Echinacea: Herstel en bescherm je lichaam

Echinacea: Herstel en bescherm je lichaam
Manon
24-10-2019
0 Reacties

hoe herken je een vegan product


Echinacea... Wat is het?

Echinacea is een plant met therapeutische bestanddelen. Ze behoort tot de Asteraceae familie. Archeologen hebben bewijs gevonden dat de indianen 400 jaar geleden echinacea gebruikten om (brand) wonden genezen. Van de negen verschillende soorten – allen van nature voorkomend in het Oosten van Noord-Amerika – zijn er drie met interessante ondersteundende eigenschappen.

 • Echinacea Angustifolia. Deze soort heeft grote paarse bladeren en een donker binnenste. Het winterharde kruid wordt in het land van oorsprong gebruikt.

 • Echinacea Pallida. Heeft een roze kleur en een wat hangende bloem. 

 • Echinacea Purpurea. Is bij ons het meest bekend en wordt ook wel de zonnehoed genoemd. Heeft roodpaarse bloemen en kan behoorlijk groot worden. Ondersteunt het immuunsysteem en is het meest onderzocht en het meest gebruikt in voedingssuplementen.

 • Echinacea... De voordelen

  Laatstgenoemde is de meest bekende in de westerse wereld: de Echinacea Purpurea. Haar werking is in de 20e eeuw inmiddels door talrijke onderzoeken onderzocht en bevestigd. Het bevat stofjes als alkylamiden, verschillende etherische oliën, proteïnen, harsen, vitamine C maar ook mineralen als ijzer en silicium, met gezondheidsbevorderende eigenschappen. Zo ondersteunt dit plantje de weerstand en helpt je juist ook in de wintermaanden gezond en fit te houden.

  Met alle voordelen van Echinacea, niet voor niets dus dat dit middel jouw maand kan en misschien wel zou moeten sieren: Echinacea.


  Echinacea

  Aanbevolen producten

  {% for product in products %}
  {{ product.name }}
  {{ product.collection }}
  {{product.name}}
  {% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
  {% endif %} {% if star == "half" %}
  {% endif %} {% if star == "empty" %}
  {% endif %} {% endfor %}
  ({{product.review_count}})
  Vanaf € {{product.price | money_eu}}
  Bekijk product
  {% endfor %}

  Lees ook

  Vegan paaseieren!

  Nog op zoek naar ideeën voor het paasweekend? Laat ons je helpen met deze smakelijke recept! Maak je eigen vegan paaseieren

  Lees meer Lees meer

  Kurkuma: een boost voor je weerstand en goed voor je lichaam!

  Met z’n veelheid aan positieve eigenschappen, is Kurkuma niet alleen een sterke weerstandsbooster, maar ook een effectieve ondersteuning voor de spijsvertering, spieren en gewrichten.

  Lees meer Lees meer

  Zelfgemaakte desinfecterende handgel

  In tijden waar virussen proberen de bovenhand te krijgen, geven we ze geen schijn van kans met de zelfgemaakte desinfecterende handgel van Purasana!

  Lees meer Lees meer

  Geef je reactie op:

  "Echinacea: Herstel en bescherm je lichaam "
  Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
  E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
  Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

  Reacties

  Dit blogartikel heeft nog geen reacties