Libido & hormoonbalans

Hyperipol

Hyperipol
  • Voor emotioneel evenwicht
  • Helpt vermoeidheid verminderen
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Aantal
Op voorraad
  • 5% korting bij 2 verpakkingen
  • 10% korting bij 3 of meer verpakkingen

Beschrijving

Hyperipol heeft een unieke samenstelling en geconcentreerde formule wat het uiterst geschikt maakt voor mensen die op zoek zijn naar meer vitaliteit. Hyperipol bevat planten als valeriaan, sint-janskruid en melisse die van oudsher bekend zijn om hun rol als ondersteuning van het emotionele evenwicht en om het vermoeidheidsgevoel te verminderen. Voedingssupplement op basis van plantenextracten.

Vergelijkbare producten

Dermapol
Dermapol
Vanaf € 9,45
Bekijk product
Circulapol
Circulapol
Vanaf € 18,75
Bekijk product
Guaranapol
Guaranapol
3 sterren
(1)
Vanaf € 12,95
Bekijk product
Drainapol
Drainapol
Vanaf € 20,50
Bekijk product
Ferropol
Ferropol
Vanaf € 19,50
Bekijk product

Kwaliteit

Kies voor zeer actieve formules in vloeibare vorm (unicadoses®) die steeds een combinatie zijn van planten en nutrïenten (vitamines, mineralen en aminozuren) waardoor zij zich onderscheiden van andere samenstellingen. Deze samenstellingen bieden tal van voordelen o.a. een zeer sterke concentratie, een optimale opname door het lichaam en een snelle en doeltreffende werking.

Samenstelling

Ingrediënten
Water, fructose, sinaasappelaroma, , droog sint-janskruidextract - Hypericum perforatum (2,3%), droog valeriaanextract - Valeriana officinalis (1,5%), vloeibaar passiebloemextract - Passiflora incarnata (1%), vloeibaar melisse-extract - Melissa officinalis (1%), droog ginkgoextract - Ginkgo biloba (0,2%), droog Siberische ginsengextract - Eleutherococcus senticosus (0,2%), droog haverextract – Avena sativa (0,1%). Voedingszuur: citroenzuur

Samenstelling per unicadose® van 10 ml
Sint-janskruid (droe plant equivalent) 1150 mg (Hypericine 0,3%), Valeriaan (droge plant equivalent) 750 mg, Passiebloem 100 mg, Melisse 100 mg, Siberische ginseng (droge plant equivalent) 100 mg, Ginkgo biloba (droge plant equivalent) 100 mg, Haver (droge plant equivalent) 50 mg.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten bereik van kinderen jonger dan 12 jaar bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Vermijd langdurig intensieve blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van Hyperipol. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Vraag een arts om advies bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen, in het bijzonder antistollingsmiddelen.

Faq

Veelgestelde vragen
Dankzij het huidige technische en wetenschappelijke niveau leren we de actieve bestanddelen van de planten beter kennen en slagen we erin om vooral doeltreffende formules samen te stellen met meer actieve bestanddelen.
Krachtig schudden vóór gebruik om een eventueel bezinksel, te wijten aan de natuurlijke extracten, te vermijden. Neem de inhoud van 1 unicadose per dag met water of fruitsap, bij voorkeur op de nuchtere maag, als 10-daagse kuur.

Vaak samen gekocht

Memopol plus
Memopol plus
Vanaf € 20,95
Bekijk product
Guarapol plus
Guarapol plus
Vanaf € 20,95
Bekijk product
Clean & Green Skin-hair-nails
Clean & Green Skin-hair-nails
5 sterren
(1)
Vanaf € 17,95
Bekijk product
Clean & Green Vitamin B12
Clean & Green Vitamin B12
5 sterren
(1)
Vanaf € 17,95
Bekijk product
Clean & Green Vitamin D3
Clean & Green Vitamin D3
5 sterren
(2)
Vanaf € 19,95
Bekijk product
Clean & Green Memory Fit
Clean & Green Memory Fit
Vanaf € 15,95
Bekijk product

Beoordelingen Hyperipol

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar je bevindingen. Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor je klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen, mogen door ons worden aangepast.

Dit product heeft nog geen beoordelingen