Plantapol

Circulapol

Circulapol
  • Op basis van rode wijnstok en blauwe bosbes
  • Draagt bij tot een gezonde bloedsomloop
  • Helpt om zware benen te verlichten
  • Bevat de verbinding rutine
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Aantal
Op voorraad
  • 5% korting bij 2 verpakkingen
  • 10% korting bij 3 of meer verpakkingen

Beschrijving

Circulapol is een bron van bioflavonoïden die bijdragen aan een normale bloedcirculatie, vooral in de benen. Zo ondersteunt rode wijnstok gezonde bloedvaten, en verhelpen blauwe bosbes en muisdoorn een zwaar gevoel in de benen.

Onderzoek heeft ook uitgewezen dat rutine, een binding van de flavonoïde quercetine, de vochtretentie in de benen en de bijbehorende zwaarheid vermindert.

Kwaliteit

Kies voor zeer actieve formules in vloeibare vorm (unicadoses®) die steeds een combinatie zijn van plantenextracten en nutrïenten (vitamines, mineralen en aminozuren) waardoor zij zich onderscheiden van andere samenstellingen. Deze samenstellingen bieden tal van voordelen o.a. een zeer sterke concentratie, een optimale opname door het lichaam en een snelle en doeltreffende werking.

Samenstelling

Ingrediënten

Water, fructose, Vaccinium myrtillus - blauwe bosbes (12%), Vitis vinifera - rode wijnstok (1%), bioflavonoïdes (Citrus limon - citroen) (1%), rutine (0,6%), Ruscus aculeatus - muisdoorn (0,25%). Bewaarmiddel: kaliumsorbaat

Samenstelling per unicadose® van 10 ml

Rode wijnstok 1500 mg (= droog extract 100 mg), Blauwe bosbes (concentraat)1200 mg, Muisdoorn 200 mg (= droog extract 25 mg), Bioflavonoïdes 100 mg, Rutine 60 mg

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Faq

Veelgestelde vragen
Dankzij het huidige technische en wetenschappelijke niveau leren we de actieve bestanddelen van de planten beter kennen en slagen we erin om vooral doeltreffende formules samen te stellen met meer actieve bestanddelen.
Neem de inhoud van 1 unicadose® per dag met water of fruitsap, liefst op de nuchtere maag. Krachtig schudden vóór gebruik om een eventueel bezinksel, te wijten aan de natuurlijke extracten, te vermijden.

Vergelijkbare producten

Guaranapol
Guaranapol
4 sterren
(2)
Vanaf € 16,15
Bekijk product
Drainapol
Drainapol
Vanaf € 24,55
Bekijk product
Ferropol
Ferropol
Vanaf € 23,40
Bekijk product
Hyperipol
Hyperipol
Vanaf € 27,65
Bekijk product
Guarapol plus
Guarapol plus
Vanaf € 22,90
Bekijk product

Vaak samen gekocht

Meidoorn
Meidoorn
Vanaf € 16,95
Bekijk product
PuraSleep
PuraSleep
5 sterren
(9)
Vanaf € 15,95
Bekijk product
PuraCardio
PuraCardio
5 sterren
(3)
Vanaf € 19,95
Bekijk product
Kurkuma Capsules
Kurkuma Capsules
4,5 sterren
(4)
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Uncariapol plus
Uncariapol plus
5 sterren
(1)
Vanaf € 22,90
Bekijk product
Gember Capsules
Gember Capsules
5 sterren
(1)
Vanaf € 16,95
Bekijk product

Beoordelingen Circulapol

Laat een beoordeling achter

Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. We controleren een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice. Ook zij staan graag voor je klaar!

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Dit product heeft nog geen beoordelingen