Superfoods

Digestion Probiotics Energy

Digestion Probiotics Energy
  • 1 miljard levende probiotica bacteriën
  • Bron van spijsverteringsenzymen en vezels
  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Guarana en vitamine C gaan vermoeidheid tegen
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Aantal
Op voorraad
  • 5% korting bij 2 verpakkingen
  • 10% korting bij 3 of meer verpakkingen
Niet beschikbaar in jouw land

Beschrijving

De spijsvertering doorloopt heel wat stappen in het lichaam vooraleer het lichaam afvalstoffen uitstoot.

Wat als je eten niet goed verteert?

Als je eten niet goed verteert, dan ervaar je wellicht problemen met de stoelgang, denk maar aan een onregelmatig patroon, een wisselende consistentie en stukjes voeding in de ontlasting. Bacteriën en andere micro-organismen in je darm helpen om die voeding te verteren.

Wat doen bij een slechte spijsvertering?

Een goede spijsvertering krijg je door gezond (en langzaam) te eten, genoeg water te drinken, voldoende te bewegen en stress in te perken.

Wat ook kan helpen is meer goede bacteriën, enzymen en vezels aan je voedingspatroon toe te voegen. Digestion Probiotics Energy levert deze ingrediënten in een unieke superfood mix.

Gezonde spijsvertering, minder vermoeidheid

Goede probiotische bacteriën

Energy bevat met Megaflora 9 bacteriestammen die van nature in de darm voorkomen. Deze levende bacteriën zitten ingekapseld in een matrix die de bacteriën beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Dankzij die inkapseling overleven 90% van die bacteriën doorheen de spijsvertering. Die overlevingskans wordt uitgedrukt in de eenheid CFU/g, wat staat voor “kolonievormende eenheden per gram”.

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, want wat ben je met een hoop dode bacteriën die toch geen melkzuur kunnen aanmaken? Melkzuur helpt je voeding verteren en draagt bij tot een gezonde darm.

Spijsverteringsenzymen

ZyMate® Max levert 10 plantaardige enzymen, o.a. bromelaïne en lactase, die het lichaam gebruikt om lactose, koolhydraten, eiwitten en vetten te verteren. Een goede werking van de spijsverteringsenzymen draagt bij aan een gezonde spijsvertering.

Vezels voor een gezonde vertering

Energy levert ook oplosbare vezels uit acacia en niet-oplosbare vezels uit psyllium. Vezels nemen water op en geven volume aan de ontlasting, wat bijdraagt tot een een gezonde spijsvertering. Goede bacteriën in je darm zijn dol op vezels, daarom zijn ze ook nuttig voor de darmflora.

Superfoods tegen vermoeidheid

Spijsverteringsproblemen gaan vaak gepaard met vermoeidheid. Om dat gebrek aan energie tegen te gaan, bevat de formule rode biet, guarana en vitamine C. Guarana is een bron van natuurlijke cafeïne, en geeft een langdurige en gelijkmatige energieboost. Vitamine C helpt vermoeidheid en moeheid in het lichaam verminderen.

Digestion Probiotics Energy: gebruik

Energy komt in een verpakking van 140 g met daarin 20 porties. Voeg voor gebruik 7 g poeder toe aan 250 ml water of yoghurt. Roer en het product is klaar voor gebruik. Geschikt voor dagelijks gebruik!

Vergelijkbare producten

Digestion Probiotics Transit
Digestion Probiotics Transit
Vanaf € 19,95
Bekijk product
PuraColon Pro
PuraColon Pro
Vanaf € 34,90
Bekijk product
Energy smoothie
Energy smoothie
Vanaf € 10,50
Bekijk product
Bietenpoeder
Bietenpoeder
5 sterren
(2)
Vanaf € 16,10
Bekijk product
MCT Oliepoeder
MCT Oliepoeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 26,95
Bekijk product

Kwaliteit

De gezondheidsclaims die wij over dit product doen zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

Samenstelling

Ingrediënten

Acaciagom (Acacia seyal - gom), melkzuurgistmengsel 1x109 CFU kiem (zetmeel, maltodextrine, Bifidobacterium lactis W51-52, Lactobacillus plantarum W1-W21, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19), geconcentreerd zwarte bespoeder (Ribes nigrum-fruit), guaranaextract (Paullinia cupana-zaad), natuurlijk aroma zwarte bes, psylliumpoeder (Plantago ovata-zaad), rode bietensappoeder (Beta vulgaris-vrucht), calcium ascorbaat dihydraat (Vitamine C), enzymmengsel (amidon, protease, alfa-amylase, lactase, glucoamylase, bromelaïne, papaïne, lipase, cellulase, alpha-galactosidase).

Actieve ingrediënten Per dosis (7 g) %
Acacia vezel 2900 mg -
waarvan oplosbare vezels 2610 mg -
Mengsel van melkzuurfermenten 1x10^9 -
Bifidobacterium lactis 2,2x10^8 -
Enterococcus faecium 1,1x10^8 -
Lactobacillus acidophilus 1,1x10^8 -
Lactobacillus paracasei 1,1x10^8 -
Lactobacillus plantarum 2,2x10^8 -
Lactobacillus salivarius 1,1x10^8 -
Lactococcus lactis 1,1x10^8 -
Guarana-extract 750 mg -
Psyllium (Plantago ovata) 500 mg -
Rode biet 125 mg -
Vitamine C 40 mg 50%
Complex van spijsverteringsenzymen 15 mg -
Alpha-amylase 360 DU -
Glucoamylase 0,9 AGU -
Lactase 30 ALU -
Neutrale protease 600 HUT -
Zure protease 0,6 SAPU -
Lipase 21 FIP -
Cellulase 30 CU -
Bromelaïne 12000 PU -
Papaïne 3000 PU -
Alpha-galactosidase 2,4 GAL -

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Niet gelijktijdig toedienen met geneesmiddelen. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. (50 mg / 250 ml - max. 80 mg cafeïne/dag). Wanneer antibiotica worden gebruikt, wacht dan 2 of bij voorkeur 3 uur voor of na inname van het antibioticum.

Vaak samen gekocht

Kurkuma poeder
Kurkuma poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 11,05
Bekijk product
Spirulina raw powder
15% Korting
Spirulina raw powder
5 sterren
(3)
Vanaf € 11,01
Bekijk product
Cacao poeder
Cacao poeder
5 sterren
(7)
Vanaf € 8,10
Bekijk product
Baobab poeder
Baobab poeder
4 sterren
(2)
Vanaf € 12,35
Bekijk product
Guarana poeder
15% Korting
Guarana poeder
5 sterren
(3)
Vanaf € 12,96
Bekijk product
Ashwagandha poeder
Ashwagandha poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 9,95
Bekijk product

Beoordelingen Digestion Probiotics Energy

Laat een beoordeling achter

Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. We controleren een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice. Ook zij staan graag voor je klaar!

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Dit product heeft nog geen beoordelingen