Classic supplementen

Ashwagandha Capsules

Ashwagandha Capsules
  • Hoogwaardig KSM-66 ashwagandhawortelextract
  • Ashwagandha ondersteunt bij periodes van stress
  • Draagt bij tot een gezonde slaap
  • Elke capsule bevat 5% withanoliden
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Aantal
Op voorraad
  • 5% korting bij 2 verpakkingen
  • 10% korting bij 3 of meer verpakkingen

Beschrijving

Ashwagandha is een adaptogeen. dit is een stof die de hormonale balans in het lichaam helpt regelen. Andere voorbeelden van adaptogenen zijn ginseng en maca.

Wat doet ashwagandha met je emoties?

Elke capsule bevat 400 mg ashwagandhapoeder met 5% withanoliden. Dankzij de withanoliden helpt ashwagandha ontspannen en zorgt het voor emotionele balans in tijden van stress en mentale spanning. Tot slot draagt ashwagandha bij tot een gezonde slaap.

KSM-66 ashwagandha werking

KSM-66 ashwagandha is een biologisch extract van de wortels van de ashwagandhaplant. Het bevat hoge concentraties withanoliden, dit zijn de actieve bestanddelen. Het bedrijf Ixoreal, dat KSM-66 produceert, garandeert de kwaliteit van het extract door middel van strenge landbouw-, productie- en verpakkingspraktijken. KSM-66 is erkend als veilig, geschikt voor vegetariërs en lang houdbaar.

Gebruik ashwagandha capsules

Gebruik 1 capsule per dag samen met een groot glas water. Ashwagandha kan interageren met supplementen die slaperigheid veroorzaken. bijvoorbeeld sint-janskruid en valeriaan.

Is ashwaganda gevaarlijk?

Ashwagandha is doorgaans veilig in gebruik. Overleg echter met je arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt, overgevoelig bent voor planten uit de nachtschadefamilie, of als je ziek bent. Ervaar je overgevoeligheidsreacties, stop dan onmiddelijk met de inname en consulteer een arts.

Kwaliteit

Purasana maakt voor haar capsules gebruik van kwalitatieve ingrediënten in een optimale samenstelling. Verder bestaan de capsules uit hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), een materiaal afkomstig uit de celwanden van planten.

Cellulosecapsules beschermen de ingrediënten tegen hitte en vocht, en garanderen een optimaal en gelijkmatig vrijkomen van de inhoud. In vergelijking met bijvoorbeeld capsules uit gelatine, is cellulose stabieler en lost het sneller op in de maag, wat de opname van de ingrediënten bevordert.

Tot slot zijn de gezondheidsclaims die wij over dit product doen als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

Samenstelling

Ingrediënten

Ashwagandha droog extract* (KSM-66, Withania somnifera wortel gestandaardiseerd op 5% withanoliden), hydroxypropylmethylcellulose (capsule), maltodextrine* (vulstof) *Afkomstig van biologische landbouw.

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

De informatie die we verstrekken is niet bedoeld als medisch advies. Raadpleeg je arts voordat je supplementen inneemt, vooral als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening hebt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Faq

Is KSM-66 vegan?

Ja, de KSM-66 ashwagandha van Purasana is vegan. KSM-66 is een ashwagandha-wortelextract dat bestaat in een traditionele en een vegan versie. De traditionele versie bevat sporen van melk en is niet geschikt voor veganisten. De vegan variant is vrij van melk en allergenen, terwijl de effectiviteit vergelijkbaar blijft. De kwaliteit van het extractieproces, en niet het gebruik van melk, bepaalt de werkzaamheid van KSM-66.

Wat doet ashwagandha met cortisol?

Ashwagandha helpt om de cortisol te verlagen, wat op zijn beurt helpt om stress te verminderen.

Hoe laat ashwagandha innemen?

Je kiest zelf wanneer je ashwagandha inneemt. Gebruik je ashwagandha om je gezondheid te ondersteunen, neem dan bij voorkeur een capsule in de ochtend. Gebruik je ashwagandha om beter te slapen, neem dan een capsule in de avond.

Wat is beter, ashwagandha of rhodiola?

Rhodiola en ashwagandha zijn beide doeltreffende en nuttige adaptogenen. Ashwagandha werkt meer ontspannend, terwijl rhodiola meer energie geeft.

Vergelijkbare producten

Shatavari capsules
Shatavari capsules
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Citroenmelisse Capsules
Citroenmelisse Capsules
Vanaf € 20,55
Bekijk product
Gember Capsules
Gember Capsules
5 sterren
(1)
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Multivitamine Capsules
Multivitamine Capsules
5 sterren
(4)
Vanaf € 22,95
Bekijk product
Hop Capsules
Hop Capsules
Vanaf € 16,95
Bekijk product

Vaak samen gekocht

Shatavari capsules
Shatavari capsules
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Gember Capsules
Gember Capsules
5 sterren
(1)
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Heermoes
Heermoes
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Maca Capsules
Maca Capsules
4,5 sterren
(2)
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Brandnetel
Brandnetel
5 sterren
(2)
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Spirulina 500 mg tabletten
Spirulina 500 mg tabletten
Vanaf € 23,95
Bekijk product

Beoordelingen Ashwagandha Capsules

Laat een beoordeling achter

Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. We controleren een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice. Ook zij staan graag voor je klaar!

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Dit product heeft nog geen beoordelingen