Nieuwe producten

Digestion Probiotics Transit

Digestion Probiotics Transit
  • 1 miljard levende probiotica bacteriën
  • Bron van digestieve enzymen en vezels
  • Draagt bij tot een regelmatige darmtransit
  • Gember ondersteunt het immuunsysteem
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Aantal
Op voorraad
  • 5% korting bij 2 verpakkingen
  • 10% korting bij 3 of meer verpakkingen
Niet beschikbaar in jouw land

Beschrijving

De darmen omvatten het hele verteringsproces dat in de mond begint en in de endeldarm eindigt. Elk orgaan heeft zo zijn specifieke functie.

Hoe weet je of je darmen gezond zijn?

Je darmmicrobioom bevat bacteriën en andere micro-organismen die je voeding helpen verteren. Een vertering die niet optimaal verloopt, kan je herkennen aan problemen met de stoelgang, denk maar aan een onregelmatig patroon, een wisselende consistentie en stukjes voeding in de ontlasting.

Hoe krijg je je darmen weer in balans?

De balans in je darm bewaren doe je door gezond (en langzaam) te eten, genoeg water te drinken, voldoende te bewegen en stress in te perken.

Wat ook kan helpen is meer goede bacteriën, enzymen en vezels aan je voedingspatroon toe te voegen. Digestion Probiotics Transit levert deze ingrediënten in een unieke superfood mix.

4 x gezonde darmen

Goede probiotica bacteriën

Transit bevat met Megaflora 9 bacteriestammen die van nature in de darm voorkomen. Deze levende bacteriën zitten ingekapseld in een matrix die de bacteriën beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Dankzij die inkapseling overleven 90% van die bacteriën tot in de darm. Die overlevingskans wordt uitgedrukt in de eenheid CFU/g, wat staat voor “kolonievormende eenheden per gram”.

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, want wat ben je met een hoop dode bacteriën die toch geen melkzuur kunnen aanmaken? Melkzuur helpt je voeding verteren en draagt bij tot een gezonde darm.

Digestieve enzymen

ZyMate® Max levert 10 plantaardige enzymen, o.a. bromelaïne en lactase, die het lichaam gebruikt om lactose, koolhydraten, eiwitten en vetten te verteren. Een goede werking van digestieve enzymen draagt bij aan gezonde darmen.

Vezels gunstig voor de vertering

Transit levert ook oplosbare vezels uit acacia en niet-oplosbare vezels uit psyllium. Vezels nemen water op en geven volume aan de ontlasting, wat bijdraagt tot een normale darmtransit. Goede bacteriën in je darm zijn dol op vezels, daarom zijn ze ook nuttig voor de darmflora.

Ondersteuning voor het immuunsysteem

Tot slot bevindt een groot deel van het immuunsysteem zich in de darmen. Gember bevat bestanddelen die bijdragen tot zowel een gezonde spijsvertering en een sterke weerstand.

Digestion Probiotics Transit: gebruik

Transit komt in een verpakking van 140 g met daarin 20 porties. Voeg voor gebruik 7 g poeder toe aan 250 ml water of yoghurt. Roer en het product is klaar voor gebruik. Geschikt voor dagelijks gebruik!

Vergelijkbare producten

Digestion Probiotics Energy
Digestion Probiotics Energy
Vanaf € 19,95
Bekijk product
PuraColon Pro
PuraColon Pro
Vanaf € 34,90
Bekijk product
MCT Oliepoeder
MCT Oliepoeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 26,95
Bekijk product
Bietenpoeder
Bietenpoeder
5 sterren
(2)
Vanaf € 16,10
Bekijk product
Bijenpollen
Bijenpollen
Vanaf € 23,95
Bekijk product

Kwaliteit

De gezondheidsclaims die wij over dit product doen zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

Samenstelling

Ingrediënten

Acaciagom (Acacia seyal - gom), melkzuurgistmengsel 1x109 CFU kiem (zetmeel, maltodextrine, Bifidobacterium lactis W51-52, Lactobacillus plantarum W1-W21, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19), natuurlijk citroenaroma, geconcentreerd citroensappoeder (Citrus limon-fruit), psylliumpoeder (Plantago ovata-zaad), gedroogd gemberextract (Zingiber officinalis- wortelstok), enzymmengsel (amidon, protease, alfa-amylase, lactase, glucoamylase, bromelaïne, papaïne, lipase, cellulase, alpha-galactosidase).

Actieve ingrediënten Per dosis (7 g) %
Acacia vezel 3860 mg -
waarvan oplosbare vezels 3474 mg -
Mengsel van melkzuurfermenten 1x10^9 -
Bifidobacterium lactis 2,2x10^8 -
Enterococcus faecium 1,1x10^8 -
Lactobacillus acidophilus 1,1x10^8 -
Lactobacillus paracasei 1,1x10^8 -
Lactobacillus plantarum 2,2x10^8 -
Lactobacillus salivarius 1,1x10^8 -
Lactococcus lactis 1,1x10^8 -
Geconcentreerd citroensappoeder (Citrus limon)  565 mg -
Psyllium (Plantago ovata) 500 mg -
Gemberextract 100 mg -
Complex van spijsverteringsenzymen 15 mg -
Alpha-amylase 360 DU -
Glucoamylase 0,9 AGU -
Lactase 30 ALU -
Neutrale protease 600 HUT -
Zure protease 0,6 SAPU -
Lipase 21 FIP -
Cellulase 30 CU -
Bromelaïne 12000 PU -
Papaïne 3000 PU -
Alpha-galactosidase 2,4 GAL -

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Niet gelijktijdig toedienen met geneesmiddelen. Niet gebruiken bij zwangerschap. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Wanneer antibiotica worden gebruikt, wacht dan 2 of bij voorkeur 3 uur voor of na inname van het antibioticum.

Vaak samen gekocht

Kurkuma poeder
Kurkuma poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 11,05
Bekijk product
Baobab poeder
Baobab poeder
4 sterren
(2)
Vanaf € 12,35
Bekijk product
Cacao poeder
Cacao poeder
5 sterren
(7)
Vanaf € 8,10
Bekijk product
Spirulina raw powder
15% Korting
Spirulina raw powder
5 sterren
(3)
Vanaf € 11,01
Bekijk product
Ashwagandha poeder
Ashwagandha poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 9,95
Bekijk product
Guarana poeder
15% Korting
Guarana poeder
5 sterren
(3)
Vanaf € 12,96
Bekijk product

Beoordelingen Digestion Probiotics Transit

Laat een beoordeling achter

Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. We controleren een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice. Ook zij staan graag voor je klaar!

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Dit product heeft nog geen beoordelingen