Terug naar overzicht

Aloe Vera Power: New organic Beauty range

Aloe Vera Power: New organic Beauty range
Manon
11-11-2019
0 Reacties

hoe herken je een vegan product


Say ALOE to our new organic Beauty range

Ben jij bewust bezig met gezonde voeding, een actieve levensstijl en vind je natuurlijke cosmetica belangrijk? Wel, dan hebben wij iets geweldigs in ons assortiment dat je ongetwijfeld zal bekoren! Geniet van de pure kracht van de natuur en geef je huid, haar en innerlijke zelf een natuurlijke vitamineboost met de aloë vera producten van Purasana!

Purasana heeft de beste aloë vera producten zorgvuldig samengesteld in een dynamische aloë reeks waarbij elk product een hoog gehalte verse aloë vera gel bevat. Met een actief aloë-gehalte tussen de 61% en 98% krijg je zomaar de kracht van de natuur in je dagelijkse schoonheidsverzorging.

Een gezond leven begint bij Purasana!

Gezonde voeding zorgt voor een gunstig effect op huid, haar en nagels. Voeding wordt dan ook gezien als de beste cosmetica die je je lichaam maar kan bieden!
Je lichaam en geest verdienen de nodige zorg en liefde! En dat weet je, want je bent voortdurend bezig met wat je eet, waar alle grondstoffen vandaan komen, hoe puur alles is en of producten erkende labels (bio, vegan…) dragen, maar sta je ook wel stil bij de puurheid van je cosmeticaproducten?

Met de allereerste reeks schoonheidsverzorging slaat Purasana de brug tussen de jarenlange kennis van onder meer plantaardige voedingssupplementen en superfoods naar natuurlijke voeding voor huid en haar. Purasana gaat voortaan dan ook door het leven als plantaardig merk dat niet alleen van binnenuit je lichaam alle liefde geeft, maar nu ook van buitenaf! Want geef toe, er hoeft toch geen onderscheid gemaakt te worden tussen wat je eet en wat je op je huid en haar smeert?


hoe herken je een vegan product


Van plant tot product tot bij jou. Cosmetica in haar puurste vorm.

De verse gel van de Aloë vera barbadensis Miller dringt diep door in de huid en heeft een herstellende en vochtinbrengende werking. Afkomstig uit het Spaanse Andalusië waakt Purasana over een korte en duurzame verwerkingsketen waarbij alleen de beste en puurste delen van de plant worden behouden zonder enige toevoeging van bewaarmiddelen, poeders of andere verdikkingsmiddelen.

Enkel biologische ingrediënten worden gebruikt om de meest zuivere samenstellingen te introduceren. Elk product is nauwkeurig gecontroleerd en gecertificeerd door een gekwalificeerd controleorgaan. Met de jarenlange ervaring van Bio Inspecta in de biologische en natuurlijke cosmetica, doet Purasana een beroep op een vertrouwelijke kwaliteitsinstelling om de goedkeuring en certificering rond het eerste cosmetica assortiment te vrijwaren. Een strenge procedure volgens de BioVidaSana-normen vanaf de plantage tot aan de productie en distributie moet zorgen voor een zorgvuldig onderzoek en de goedkeuring door Bio Inspecta.

De oorsprong van cosmetica wordt steeds belangrijker. Daarom kiest Purasana bewust voor 100% plantaardige verzorging met een gecertificeerd bio-label gewonnen uit het beste van de aloë vera planten in Spanje.


Voed, verzorg en bescherm de huid het hele jaar

Overdreven blootstelling aan UV-stralen of aanhoudende koude dagen in combinatie met de droge lucht binnen, is geen fijn gevoel voor de huid. Vaak wordt de buitenste laag van de huid hier het ergst mee getroffen. Geef daarom de huid dagelijks de nodige liefde en zorg. Voed, verzorg en bescherm de huid het hele jaar door dankzij de krachtige aloë vera producten van Purasana. Van aloë vera gezichtscrèmes tot gels, een scrub en shampoo, alles is beschikbaar in het assortiment om je lichaam de nodigeaandacht en zorg te schenken.

Gebruik bio aloë vera cosmetica:
  • om uitdroging tegen te gaan en de huid te hydrateren
  • voor het soepel, strak en stralend houden van de huid
  • om de huid voor te bereiden op de zomer
  • als verkoeling en om de zon verbrande huid te herstellen
  • om huidbeschadigingen, zoals bv. schaafwonden, sneller te herstellen
  • voor het verzachten van huidproblemen waaronder: roodheid, jeuk, netelroos, kloven en insectenbeten
Gebruik bio aloë vera sappen:
  • voor een ontstekingsremmende en antibacteriële werking
  • voor een betere spijsvertering
  • om de bloedsuikerspiegel in balans te houden
  • om het immuunsysteem te versterken

Purasana aloë vera dagroutine

Bij een juiste balans hoort een duidelijke routine waar aloë vera de basis is om de dag fris en fruitig te starten en verzorgend af te sluiten. Hoe ziet jouw ochtend- en avondroutine eruit? Wij geven alvast inspiratie om er een aloë fijne dag van te maken!


aloe verahoe herken je een vegan product


Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Lees ook

Vegan paaseieren!

Nog op zoek naar ideeën voor het paasweekend? Laat ons je helpen met deze smakelijke recept! Maak je eigen vegan paaseieren

Lees meer Lees meer

Kurkuma: een boost voor je weerstand en goed voor je lichaam!

Met z’n veelheid aan positieve eigenschappen, is Kurkuma niet alleen een sterke weerstandsbooster, maar ook een effectieve ondersteuning voor de spijsvertering, spieren en gewrichten.

Lees meer Lees meer

Zelfgemaakte desinfecterende handgel

In tijden waar virussen proberen de bovenhand te krijgen, geven we ze geen schijn van kans met de zelfgemaakte desinfecterende handgel van Purasana!

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Aloe Vera Power: New organic Beauty range "
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties