Kokosolie

Kokosolie extra vierge 500ml

Kokosolie extra vierge 500ml
  • Biologische kokosolie
  • Koudgeperst zonder verdere bewerkingen
  • FairTrade
Kies je verpakking
Aantal
Op voorraad
  • 5% korting bij 2 verpakkingen
  • 10% korting bij 3 of meer verpakkingen

Beschrijving

De biologische en Fairtrade kokosolie kan voor heel wat doeleinden in het huishouden worden gebruikt en is zowel in de keuken als in de badkamer terug te vinden. De natuurlijke olie is een kwalitatief alternatief voor traditionele keukenvetten als olijfolie of boter. Het is in tegenstelling tot klassieke olie een natuurlijk product dat gezonde verzadigde vetzuren bevat. Deze vetzuren zijn snel verteerbaar, geven snel energie en worden nauwelijks opgeslagen als vet. Kies je voor ‘virgin’, dan kies je voor hoge kwaliteit. De kokosolie wordt gemaakt van kokosnoten waarvan de voedingswaarde maximaal is. De olie is koudgeperst en wordt verder niet bewerkt.

De kokosolie geeft een milde kokossmaak. Purasana COCO kokosolie is er ook in 250 ml en 750 ml. Liever kokosolie zonder de kokossmaak? Kies dan voor Kokosolie ontgeurd.

Wij hebben onze producten in een nieuw jasje gestoken! Het product blijft wel hetzelfde. Mogelijk ontvangt u nog de oude verpakking.

Vergelijkbare producten

Kokosolie extra vierge 250ml
Kokosolie extra vierge 250ml
Vanaf € 6,55
Bekijk product
Kokosolie ontgeurd 500 ml
Kokosolie ontgeurd 500 ml
Vanaf € 6,95
Bekijk product
Kokosolie ontgeurd 2000 ml
Kokosolie ontgeurd 2000 ml
5 sterren
(1)
Vanaf € 21,00
Bekijk product
Cocunut blossom sugar
Cocunut blossom sugar
Vanaf € 8,40
Bekijk product
Himasala keukenzout grof zak
Himasala keukenzout grof zak
Vanaf € 5,85
Bekijk product

Kwaliteit

Purasana COCO extra vierge kokosolie is gemaakt van koude persing en afkomstig van een klein familiebedrijf in Sri Lanka. De kokosolie is biologisch en Fairtrade. Het bedrijf neemt haar sociale verantwoordelijkheid en werkt volgens de hoge Fairtrade voorwaarden. De boeren krijgen een betere prijs en betere handelsvoorwaarden.

De kokosolie is 100% natuurlijk en heeft geen verdere bewerkingen ondergaan, het is koosjer, glutenvrij en GGO-vrij.

Samenstelling

Ingrediënten
100% biologische kokosolie

Vetzuursamenstelling
laurinezuur 49,5%, aprylzuur 9,5%, caprinezuur 6,4%,myristinezuur 19,4%, palmitinezuur 7,4%, stearinezuur 2,9%, oliezuur (enkelvoudig onverzadigd) 4,3%, linolzuur (meervoudig onverzadigd) 0,6%.

Gemiddelde voedingswaarde
energie 3761 kJ (899kcal), totale vetten 99,97 g, waarvan verzadigde vetzuren 95 g, koolhydraten 0 g, waarvan suikers 0 g, vezels 0 g, eiwitten 0 g, zout 0 g.

Faq

Veelgestelde vragen
Koken, bakken, grillen, smeren, in ijsbereidingen, als topping, in babyvoeding, in granola bars maar kan ook gebruikt worden in haarolie en zelfs voor gezichtscrème.
Om kwaliteitsvolle producten op de markt te brengen, gaat Purasana steeds op zoek naar de beste partner om mee samen te werken. Na jarenlang onderzoek bij verschillende bedrijven en diverse bezoeken aan plantages, is de uiteindelijke keuze gevallen op een familiebedrijf in Sri Lanka. Al 4 generaties lang is dit familiebedrijf actief in de vervaardiging van biologische kokosproducten.

Vaak samen gekocht

Aloe Vera Shampoo
Aloe Vera Shampoo
Vanaf € 11,45
Bekijk product
White mulberries
White mulberries
Vanaf € 8,75
Bekijk product
Himasala keukenzout grof molen
Himasala keukenzout grof molen
Vanaf € 4,85
Bekijk product
Echinacea Forte 100ml
Echinacea Forte 100ml
5 sterren
(1)
Vanaf € 14,49
Bekijk product
Kurkuma
Kurkuma
4,3 sterren
(3)
Vanaf € 15,29
Bekijk product
Green smoothie
Green smoothie
Vanaf € 10,95
Bekijk product

Beoordelingen Kokosolie extra vierge 500ml

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar je bevindingen. Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor je klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen, mogen door ons worden aangepast.

Dit product heeft nog geen beoordelingen