Superfoods

PuraColon Pro

PuraColon Pro
  • Gepatenteerd aloë vera-extract
  • Verlicht prikkelbare darmsyndroom symptomen
  • Vermindert buikpijn, een opgeblazen gevoel en diarree/constipatie
  • Helpt bij herstel van de darmfunctie
Tijdelijk niet leverbaar
Niet beschikbaar in jouw land

Beschrijving

Kamp je wekelijks met diarree, verstopping of een combinatie van de twee? Duurt dit al langer dan 6 maanden? De kans is groot dat je kampt met het prikkelbare darmsyndroom (PDS).

PDS symptomen: hoe herken je ze?

Bij het prikkelbare darmsyndroom is de functie van de dikke darm verstoord. Een te actieve darm veroorzaakt diarree, een luie darm leidt tot verstopping. Doordat de zenuwen in de darmwand extra gevoelig zijn, kan buikpijn ontstaan.

Naast problemen met de ontlasting en krampen, komt een opgeblazen buik of winderigheid vaak voor bij PDS. Al deze symptomen komen vooral voor in relatie tot maaltijden. Het advies is dan dikwijls om anders te gaan eten en triggerende voeding links te laten liggen.

Hoe een prikkelbare darm tot rust brengen?

Je hele voedingspatroon omgooien, zeker als je niet goed weet welke voeding je PDS symptomen veroorzaakt, is een heuse uitdaging.

PuraColon Pro is een medisch hulpmiddel op basis van een gepatenteerd aloë vera-extract (AVH200®). Dit medisch hulpmiddel heeft een bewezen werking bij het verlichten van PDS symptomen zoals buikpijn, een opgeblazen gevoel en diarree/obstipatie.

Aloë vera voor de darmen

Aloë vera is opgebouwd uit meer dan 95% water en 75 actieve bestanddelen waaraan de plant haar heilzame werking verleent. Vooral polysachariden als acemannan kunnen de darmgezondheid beïnvloeden. Zo heeft het AVH200® aloë vera-extract een bewezen voordeel bij het verminderen van de ernst en frequentie van buikpijn bij PDS.

PuraColon Pro: gebruik

Een doos PuraColon Pro bevat 30 sticks met 3 g poeder. Los de inhoud van een zakje 1-2 keer per dag, bijvoorbeeld ’s ochtends en ’s avonds, op in een glas water en drink op.

puracolon pro prikkelbare darm

PuraColon Pro is veilig voor langdurig of permanent gebruik, en heeft geen bekende bijwerkingen, noch interacties met medicijnen. De formule is veilig voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Positieve reacties op PuraColon Pro

Een testpanel gaf aan dat gebruik van PuraColon Pro de dagelijkse levenskwaliteit merkbaar verbeterde.

puracolon pro ervaringen

Vergelijkbare producten

Digestion Probiotics Energy
Digestion Probiotics Energy
Vanaf € 19,95
Bekijk product
Digestion Probiotics Transit
Digestion Probiotics Transit
Vanaf € 19,95
Bekijk product
MCT Oliepoeder
MCT Oliepoeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 26,95
Bekijk product
Bijenpollen
Bijenpollen
Vanaf € 23,95
Bekijk product
Bietenpoeder
Bietenpoeder
5 sterren
(2)
Vanaf € 16,10
Bekijk product

Kwaliteit

PuraColon Pro is een medisch hulpmiddel klasse IIb specifiek op de markt gebracht voor gebruik bij de diagnose, behandeling, of preventie van PDS, een medische aandoening.

Elk medisch hulpmiddel ondergaat evaluaties rond veiligheid, kwaliteit en werking vooraleer ze als dusdanig op de markt komen. De productie houdt daarbij rekening met grootschalige klinische studies en kwaliteitsstandaarden.

Samenstelling

Ingrediënten

Een stick PuraColon Pro® bevat 250 mg van de werkzame stof AVH200® van de aloë vera-plant 'Aloe barbadensis Mill.'

Andere ingrediënten: fructose, inuline, citroenzuur, natriumwaterstofcarbonaat, ascorbinezuur, silicadioxiden, tri-calciumfosfaat, magnesiumstearaat, citroenaroma, riboflavine.

Waarschuwingen

PuraColon Pro® sticks mogen niet worden gebruikt bij bekende overgevoeligheid of allergieën voor een van de ingrediënten. Darmproblemen tijdens zwangerschap en borstvoeding moeten altijd worden onderzocht, alleen gebruiken na overleg met een arts. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jaar oud. Diabetici mogen PuraColon Pro® sticks alleen gebruiken na overleg met hun arts.

Vaak samen gekocht

Kurkuma poeder
Kurkuma poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 11,05
Bekijk product
Cacao poeder
Cacao poeder
5 sterren
(7)
Vanaf € 8,10
Bekijk product
Spirulina raw powder
15% Korting
Spirulina raw powder
5 sterren
(3)
Vanaf € 11,01
Bekijk product
Baobab poeder
Baobab poeder
4 sterren
(2)
Vanaf € 12,35
Bekijk product
Ashwagandha poeder
Ashwagandha poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 9,95
Bekijk product
Lucuma poeder
Lucuma poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 13,50
Bekijk product

Beoordelingen PuraColon Pro

Laat een beoordeling achter

Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. We controleren een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice. Ook zij staan graag voor je klaar!

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Dit product heeft nog geen beoordelingen