Terug naar overzicht

Snel lekker in je vel

Snel lekker in je vel
Flinndal
19-6-2019
0 Reacties

afvallen

De zomer begint en dat betekent dat we veel vaker buiten te vinden zijn. Buiten sporten, fietsen, wandelen of erop uit met vrienden. Wie besloten heeft wat kilo’s af te vallen begint vaak heel enthousiast. Veel sporten en minder calorieën eten. Niet voor iedereen is deze aanpak weggelegd. Wij geven daarom wat tips die ervoor zorgen dat je geleidelijk aan lekker in je vel gaat zitten.


Tip 1: detox op een gezonde manier

Start het met zuiveren van je lichaam. Probeer bijvoorbeeld een week lang geen fastfood te eten en of vette dingen te eten. Drink voldoende, matig met alcohol en eet vezelrijke voeding. Purasana heeft ook diverse detox smoothies beschikbaar. Zo hoef je niet op zoek naar te gaan naar verschillende ingrediënten maar heb je gelijk alles in een.

Total Detox raw powder
Total Detox raw powder is een mix van 5 superfoods die een zuiverend effect hebben op het lichaam. Deze smootiemix bevat een combinatie van chlorella, gerstegras, tarwegras, cacao en lucuma poeder. Het is rijk aan vitaminen en mineralen. Bij een inname van 15 gram (ongeveer 1 eetlepel) krijg je voldoende binnen om het zuiverende effect te merken. De Total Detox raw powder helpt ook zware metalen uit het lichaam te verwijderen.

Green smoothie
Purasana Green smoothie is een mix van de drie superfoods: chlorella, spirulina en tarwegras. Chlorella heeft een zuiverende werking, spirulina geeft een immuunsysteem een boost en tarwegras werkt als ontgifter.

Beide smoothies zijn heel gemakkelijk in gebruik. Voeg 1 eetlepel poeder met 200 ml drank naar keuze, mixen en smoothie is klaar.



Tip 2: verbeter de vetverbranding

Sporten zorgt voor een snellere stofwisseling maar er zijn ook producten die je hierbij kunnen helpen. Deze producten staan ook wel bekend als ‘fatburners’.

Sporten
Hoeveel calorieën je dagelijks verbrandt heeft te maken met hoe snel je stofwisseling is. De stofwisseling kun je versnellen door meer te sporten. Wanneer je sport krijg je meer spiermassa, hoe meer spieren hoe meer calorieën je verbrandt. Dit geldt ook voor lichaamsbeweging. Wanneer je beweegt, verbrand je calorieën, hoe actiever je bent hoe meer calorieën er worden verbruikt.

Cafeïne
De meest bekende stof die effect heeft op de energiehuishouding en de stofwisseling is cafeïne. Cafeïne vind je veel in koffie, groene thee en cacaobonen. Niet zo gek dus dat veel mensen hun ochtend beginnen met een kop koffie. Ook guarana is een plantaardige bron van cafeïne. Anders dan koffie heeft guarana een gelijkmatiger effect over een langere periode. Guarana is beschikbaar in poedervorm en in tabletvorm.

Groene thee
Groene thee bevat veel polyfenolen en wat cafeïne. Polyfenolen zijn antioxidanten en hebben een positief effect op het immuunsysteem. Ook is groene thee van belang voor de vetverbranding en helpt het je lichaam om vetophoping tegen te gaan. Handig wanneer je een paar kilo kwijt wil. Groene thee is beschikbaar als thee maar ook in tabletvorm.

Groene koffie
Groene koffie capsules bevatten net als groene thee cafeïne, maar ook de stof chlorogeenzuur. Deze stof bevordert de vetverbranding. Dit is dan ook de reden waarom groene koffie capsules vaak gebruikt worden als ondersteuning bij een dieet.


Tip 3: zorg voor voldoende slaap

Dit is een tip die vaak wordt vergeten. De dagen worden langer en we gaan later naar bed. Zorg ervoor dat je alles in de slaapkamer goed afsluit zodat er geen licht naar binnen komt. Te veel licht kan ervoor zorgen dat de slaap vatten moeilijker wordt. Is er te veel geluid van buitenaf, doe dan ’s avonds het raam dicht. Probeer op tijd naar bed te gaan of zorg voor een ritme. Wanneer je elke dag op dezelfde tijd naar bed gaat, went je lichaam aan het ritme. Probeer een half uur voor het slapen gaan geen tv te kijken, tablet of mobiele telefoon te gebruiken. Het blauwe licht zorgt ervoor dat het lichaam niet moe wordt.

Clean & Green Relax & Antistress
Clean & Green Relax & antistress is een natuurlijk voedingssupplement bestaande uit passiebloem-, rozenwortel-, shiitake- en Aswaganda-extract. Het biedt ontspanning tijdens stressmomenten, zorgt voor een betere balans en draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel.

Valeriaan
Valeriaan staat al eeuwen bekend als een natuurlijk kruid dat helpt ontspannen. Valeriaan bevordert de nachtrust door de natuurlijke slaap te behouden, heeft en gunstige invloed op het mentale evenwicht en vermindert stress.

Super lavendelolie
Super lavendelolie is een kruising tussen echte lavendel en spijklavendel. Deze etherische olie brengt je tot rust. Wanneer je gaat slapen kun je een aantal druppels op een zakdoekje aanbrengen en naast het kussen leggen. Hierdoor val je sneller in slaap.

Aanbevolen producten

Ashwagandha poeder
Ashwagandha poeder
5 sterren
(1)
Vanaf € 9,95
Bekijk product
Beauty smoothie
Beauty smoothie
5 sterren
(2)
Vanaf € 11,50
Bekijk product
Total Detox Mix 2.0
20% Korting
Total Detox Mix 2.0
Vanaf € 14,72
Bekijk product
PuraZen
PuraZen
5 sterren
(3)
Vanaf € 21,95
Bekijk product
Ginseng
Ginseng
5 sterren
(2)
Vanaf € 24,95
Bekijk product
Ashwagandha Capsules
Ashwagandha Capsules
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Feel Beautiful collageenpoeder watermeloen
Feel Beautiful collageenpoeder watermeloen
4,4 sterren
(11)
Vanaf € 26,95
Bekijk product
Rozengeranium olie 10ml
Rozengeranium olie 10ml
Vanaf € 13,65
Bekijk product
Bergamot olie 10ml
Bergamot olie 10ml
Vanaf € 9,90
Bekijk product
Feel Beautiful Collageenpoeder Braambes
Feel Beautiful Collageenpoeder Braambes
5 sterren
(5)
Vanaf € 34,95
Bekijk product

Lees ook

5 verschillen tussen grassappoeders en graspoeders

5 verschillen tussen grassappoeders en graspoeders

Graspoeders en grassappoeders zoals tarwe en gerst bieden waardevolle gezondheidsvoordelen bieden, maar verschillen significant in verwerking, voedingswaarde en gebruik. Ontdek welke vorm jij nodig hebt!

Lees meer Lees meer
2 Rode Liefdessmoothies

2 Rode Liefdessmoothies

Liefde gaat door de maag - het is een cliché. Maar met een fruitige smoothie met rode superfoods doe jij jezelf en je lief echt wel plezier. Met toegankelijke ingrediënten!

Lees meer Lees meer
Huisgemaakte Superfrietjes in de Oven

Huisgemaakte Superfrietjes in de Oven

Wat is er beter dan verse frietjes op het menu? Op je ze nu bereidt met gewone of zoete aardappelen, klaargemaakt in kokosolie smaken ze extra knapperig!

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Snel lekker in je vel"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties